Csomagajánlataink

Induló vállalkozásoknak

Egy induló vállalkozás esetében nem mindig látható előre, hogy az első üzleti év hogyan alakul. Ezért alkottuk meg induló vállalkozásoknak szóló díjcsomagunkat, hogy a könyvelés költségeit előre tudja tervezni. Az ajánlat részleteit az alábbi gombra kattintva tekintheti meg.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, akkor lépjen velünk kapcsolatba.

Irodánk kiemelten foglalkozik induló vállalkozásokkal: a könyvelésen kívül segítünk a társasági forma kiválasztásában, a cég megalapításában. Hasznos blogbejegyzéseink a témában: Melyik cégformát válasszam?, Induló vállalkozásoknak.

Alvó cégeknek

A gazdasági társaságok életében előfordulhatnak olyan időszakok, amikor tevékenységet nem végeznek.  Ha a társaság nem végez tevékenységet az adóbevallási, valamint éves beszámoló letétbe helyezési kötelezettségeit akkor is teljesítenie kell. Ha az alvónak nevezett cég esetében ezek a bevallások nem kerülnek beadásra, akkor a NAV mulasztási bírságot szabhat ki. Irodánk vállalja alvó cégek könyvelését, az alábbi gombra kattintva letöltheti ajánlatunkat.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, akkor lépjen velünk kapcsolatba.

Vendéglátósoknak

Egy vendéglátóipari egységet üzemeltető vállalkozásra tevékenységének jellegéből adódóan más feltételek vonatkoznak az adózási és bejelentési kötelezettségek szempontjából, ami több szakértelmet kíván. A vendéglátóiparban tevékenykedő vállalkozásoknak irodánk teljes körű szolgáltatást tud nyújtani, mert külön erre a területre szakosodott továbbképzéseken veszünk részt minden évben.

A vendéglátósoknak szóló díjcsomagunk részleteit az alábbi gombra kattintva tekintheti meg.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, akkor lépjen velünk kapcsolatba.

Ha még nem alapította meg vendéglátással foglalkozó vállalkozását és segítségre van szüksége, akkor forduljon hozzánk és segítünk a társasági forma kiválasztásában, a cég megalapításában. Hasznos blogbejegyzéseink a témában: Melyik cégformát válasszam?, Induló vállalkozásoknak.

Az alábbi gombra kattintva érheti el külön vendéglátósok számára íródott blogunkat, ahol kitérünk az ezen területet érintő speciális kérdésekre.  

Ingatlanosoknak

Ingatlanokkal foglalkozó vállalkozásokra más adózási szabályok és bejelentési kötelezettségek vonatkoznak, ami több szakértelmet követel meg a számviteli szolgáltatásokat nyújtóktól. Az ingatlanokkal foglalkozó vállalkozások számára irodánk teljes körű szolgáltatást tud nyújtani, mert rendszeresen külön erre a területre szakosodott továbbképzéseken veszünk részt. Az ingatlanosoknak szóló díjcsomagunk részleteit az alábbi gombra kattintva tekintheti meg.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, akkor lépjen velünk kapcsolatba.

Ha még nem alapította meg ingatlanokkal foglalkozó vállalkozását és segítségre van szüksége, akkor forduljon hozzánk és segítünk a társasági forma kiválasztásában, a cég megalapításában. Hasznos blogbejegyzéseink a témában: Melyik cégformát válasszam?, Induló vállalkozásoknak.

Az alábbi gombra kattintva érheti el külön ingatlanosok számára íródott blogunkat, ahol kitérünk az ezen területet érintő speciális kérdésekre.

Webáruházaknak

Egy webáruház elindításához  és könyveléséhez érdemes erre a területre szakosodott könyvelőt megbízni, aki ismeri a vonatkozó jogszabályokat. Irodánk a vendéglátással és ingatlanokkal foglalkozó vállalkozásokon kívül webáruházakra is szakosodott. Árajánlatot csak személyes találkozó után tudunk adni, mert az árusítani kívánt termékek és egyéb tényezők, pl. a számlázás módja, a külföldről történő termékbeszerzés és a termékek külföldiek számára történő értékesítése is hatással vannak a könyvelési díjra.

Ha webáruházat üzemeltető vállalkozása van, vagy ilyen vállalkozást alapítana, akkor kérjen tőlünk időpontot elérhetőségeinken!

Ha még nem alapította meg webáruházzal foglalkozó vállalkozását és segítségre van szüksége, akkor forduljon hozzánk és segítünk a társasági forma kiválasztásában, a cég megalapításában. Hasznos blogbejegyzéseink a témában: Melyik cégformát válasszam?, Induló vállalkozásoknak.

Az alábbi gombra kattintva érheti el külön webáruházak számára íródott blogunkat, ahol kitérünk az ezen területet érintő speciális kérdésekre.

Precíz, megbízható, szakmailag felkészült és munkájára igényes könyvelőt keres meglévő, vagy induló vállalkozásának?

Olyan szakmai felelősségbiztosítással rendelkező könyvelőre van szüksége, aki teljes körűen képes ellátni a kiszervezett feladatokat?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, ha egy megbízható partneri kapcsolatot szeretne!

Szeretne kapcsolatba lépni velünk?